Gaia

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gaia
Gaia2.jpgGaia.jpg
Nimi
Japaniksi ガイア
Ääntäminen gaia
Merkitys maa (muinaiskreikasta)
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen,
harmaata kasvoissa
Silmät mustat
Muut tuntomerkit oikea silmä puhki ja tuuheat, valkoiset kulmakarvat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 17
Ikä n. 10 vuotta
Liittouma Mustien Susien Imperiumin sotajoukot
Kuolinsyy jäi kivivyöryn alle
(osa 18)

Gaia, eli keisari Gaia (jap. 皇帝ガイア, Kōtei Gaia), oli Mustien Susien Imperiumin sotajoukkojen johtaja, susien maanalaisen valtakunnan hallitsija sekä susitarinan päävihollinen.

Gaia oli hyvin julma ja ankara hallitsija. Hän oli laumalaistensa keskuudessa jumalan kaltaisessa asemassa, eikä suvainnut epäonnistumisia. Hän käytti erikoishyökkäyksenään Zetsu Tenrō Battōgaa, mutta osasi todennäköisesti monia muitakin erikoishyökkäyksiä. Hänellä oli taistelussa etunaan tappavat kulmahampaat, joilla hän repi helposti vastustajiltaan raajoja.

Ginga: Nagareboshi Gin

Gaian suku tappoi Reiman isän, susien maanalaisen valtakunnan alkuperäisen kuninkaan, mutta Reima itse pääsi pakoon ja ryhtyi suunnittelemaan Gaian päihittämistä.

Gaia oli tästä tietoinen ja Reiman tavoin alkoi kouluttaa itselleen kahdeksaa Siriuksen soturia. Hänen tavoitteenaan oli löytää Reiman piilopaikka ja surmata hänet. Kun Gaia kuulee koirasta, joka osaa Zetsu Tenrō Battōga -tekniikan, hän lähettää Alamaailman kymmenen taistelijaa Honshūulle etsimään kyseisen koiran sekä Reiman palatsin. Taistelijat surmaavat joitakin koiria, esimerkiksi Billin ja Bemun, mutta ne saavat surmansa ja epäonnistuvat varsinaisessa tehtävässään.

Kun Reima ja Gin myöhemmin saapuvat maanalaiseen valtakuntaan, Gaia sekä Juga seuraavat sotureidensa taistelua näiden joukkoja vastaan. Lopulta Gaia itse armeijansa kanssa liittyy taisteluun ja taistelun aikana repii muun muuassa Reiman toisen jalan irti. Siriuksen kahdeksan koirasoturia haastavat Gaian taisteluun, mutta Gaia osoittautuu erittäin vaaralliseksi ja voimakkaaksi vastustajaksi. Gaia tappaa Raigan, Sakonin ja Ukonin puremalla heidän päänsä poikki. Gin onnistuu lopulta haavoittamaan Gaiaa kuolettavasti Zetsu Tenrō Battōgallaan.

Äkkinäinen voimakas maanjäristys yllättää koirat, ja kaaoksen aikana Gaia näkee tilaisuutensa ja hyökkää Giniä kohti, mutta Reima tulee väliin. Gaia ja Reima jäävät kaksintaisteluun maanrepeämän toiselle puolelle ja kuolevat putoilevien kivien haudatessa heidät.

Sitaatteja

Gaian sitaattisivu

Kuvia

Gaian kuvagalleria