Fūga

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fūga
Fuga2.jpg
Nimi
Japaniksi 風牙
Ääntäminen fuuga
Merkitys tuulihammas
Muuta
Kotipaikka Aokigahara-metsä, Yamanashin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri kullankelta-valkoinen
Silmät mustat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 14 (takauma),
osa 15 (varsinainen)
Ikä n. 9 vuotta
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot, Retsuga, Riki, Gin, Ōun soturit
Kuolinsyy Juga tappoi (osa 17)

Fūga oli legendaarinen kultainen soturi, Reiman entinen alainen ja Zetsu-soturi, sekä Retsugan isä. Hän toimi myös Suigan opettajana.

Ginga: Nagareboshi Gin

Fūga syntyi ja kasvoi Reiman palatsissa, mutta ei hyväksynyt tavoitetta ihmisille kostamisesta ja pakeni jättäen samalla perheensä. Noroi lähetti salamurhaajat Fūgan perään, mutta karhukoira Riki saapui viime hetkellä paikalle ja päihitti nämä, pelastaen Fūgan hengen. Fūga arvosti koiran oikeudenmukaisuutta suuresti ja opetti tälle mahtavan tekniikkansa: Zetsu Tenrō Battōgan.

Vuosia myöhemmin, Fūga saapuu Ōuun tapaamaan Rikiä, mutta saa kuulla tämän kuolleen. Hän palaa Reiman palatsiin auttamaan Rikin poikaa Giniä ja saa tietää puolisonsa kuolleen Noroin hampaissa. Fūga joutuu taisteluun aikuistuneen poikansa Retsugan kanssa ja on raskain mielin jopa valmis tappamaan hänet. Suiga kuitenkin ilmestyy paikalle ja vakuuttaa Retsugan siitä, että Fūga todella on hänen isänsä. Sudet menevät puhumaan Reimalle, joka paljastaa todellisen tavoitteensa, jolloin Fūga näyttää antavan tälle anteeksi.

Fūga seuraa Reiman ja Ginin armeijaa taisteluun Gaiaa vastaan. Hän vahingoittuu pahasti Jugan iskusta, mutta siitä huolimatta hyökkää uudestaan nähdessään Ginin henkihieverissä. Uskoen vanhaan taruun siitä että Zetsu-sotureita voi olla vain yksi, Fūga on valmis uhraamaan itsensä jotta Gin voisi elää. Juga sokeuttaa Fūgan hetkeksi harjallaan ja sitten iskee tätä uudelleen. Tällä kertaa isku surmaa Fūgan ja viimeisinä sanoinaan hän pyytää Giniä nousemaan ylös ja luomaan todellisen koirasoturien tarun.

Sitaatteja

Fūgan sitaattisivu

Kuvia

Fūgan kuvagalleria