Bill

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bill
Billväreissä.pngBill.jpg
Nimi
Japaniksi ビル
Ääntäminen bill
Merkitys lyhenne saksalaisesta nimestä "William" (Tahdon suojelija)
Muuta
Kotipaikka Kōchin prefektuuri
Ääninäyttelijä Hidekatsu Shibata
Ulkonäkö
Rotu dobermanni
Sukupuoli uros
Turkinväri musta ruosteenruskein merkein
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit typistetty häntä ja korvat, vaaleat otsapallot
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 7, jakso 14
Ikä yli 5 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Kuolinsyy Alamaailman kymmenen taistelijaa tappoivat (osa 14)

Bill, lisänimeltään "Vuorirosvo Bill" (jap. 浮浪山賊のビル, vaeltajarosvo-Bill) oli Shikokussa eläneen 200-päisen vuoristokoiralauman johtaja.

Hän oli hyvin ylpeä dobermanni ja tarkka aikatauluista ja tavoista. Hän saattoi olla ärhäkkä ja paha suustaan, mutta hänellä oli myös herrasmiesmäinen ja kunniallinen puoli.

Ginga: Nagareboshi Gin

Bill johti Shikokun vuoristokoiria ja oli huonoissa väleissä Musashin ja muiden taistelukoirien kanssa, jotka pitivät häntä roistona.

Sniper ui Shikokuun ja Bill otti tämän vastaan vieraana. Sniper valehteli Billille, että Ōun soturit aikoivat vallata hänen alueensa, ja Bill uskoi häntä.

Myöhemmin Billin alaiset vangitsivat Kurotoran ja Chūtoran. Kun Gin, muut Ōun soturit ja taistelukoirat tulivat yhdessä pelastamaan heitä, Sniper joutui ahtaalle ja turvautui alhaisiin keinoihin. Bill pettyi Sniperin pelkurimaiseen ja roistomaiseen käytökseen, mutta kielsi muita hyökkäämästä tämän kimppuun. Hän antoi Ginille luvan taistella Sniperiä vastaan ja Sniperiä hän puolestaan kehotti taistelemaan kuin oikea dobermanni. Bill seurasi muiden koirien kanssa kaksintaistelua ja esti Ginin tovereita puuttumasta siihen. Kun Gin voitti, Bill vaikuttui hänen kyvyistään ja liittyi Ōun joukkoihin taisteluun Akakabutoa vastaan.

Myöhemmin Bill siirtyi Johnin johdolla Kyūshūun etsimään lisää koiria. Hän voitti Hyūgan Hurricanen ja sai tämän liittymään Ōun sotureihin. Tämän jälkeen Bill ja muut osallistuivat Suureen taisteluun.

Bill palasi taistelun jälkeen reviirilleen Shikokuun. Joitakin kuukausia myöhemmin, paikalle ilmaantui susista muodostuva Alamaailman kymmenen taistelijan joukkio, joka surmasi joitakin Billin alaisia ja kysyi tietoja Ginin olinpaikasta. Bill kieltäytyi puhumasta ja hyökkäsi tunkeilijoita kohti, jolloin yksi susista viilsi syvän haavan hänen rintaansa. Bill menehtyi nopeasti.

Ginga Densetsu Weed

Mossin kuollessa Billin henki oli muiden edesmenneiden sotureiden kanssa sitä vastassa Tuonpuoleisen rajajoella.

Sitaatteja

Billin sitaattisivu

Kuvia

Billin kuvagalleria