Bemu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bemu
Bemuvemhopeanuoli.jpg
Nimi
Japaniksi ベム
Ääntäminen bemu
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Kotipaikka Kagoshiman prefektuuri
Ääninäyttelijä Kōji Yada
Ulkonäkö
Rotu bokseri
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen (manga), ruskea-keltainen (anime)
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit hapon syövyttämä pään yläosa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 10, jakso 17
Ikä yli 5 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Great
Kuolinsyy Alamaailman kymmenen taistelijaa tappoivat (osa 14)

Bemu oli Satsuman alueen johtaja. Hänen laumaansa kuului 300 koiraa.

Ginga: Nagareboshi Gin

Bemun päähän oli aikoinaan kaadettu suolahappoa. Tämän takia hän halusi salata ulkonäkönsä ja kouli itsestään vahvan taistelijan. Hän perusti itselleen lauman ja tuli Kyūshūlla tunnetuksi pelättynä Satsuman herrana. Kaikki, jotka näkivät hänet, joko tapettiin tai sokaistiin. Hän piti päämajaansa Sakurajimassa, ilmeisesti tarkoituksena pysyä eristyksissä.

Bemulla oli tapana koetella reviirilleen tunkeutujia pistämällä nämä junanraiteille makaamaan. Jos koirat osoittivat pelkoa, Bemu ilmeisesti käski alaisensa tappamaan nämä.

Ōun soturi Great lähetetään taivuttelemaan Bemu mukaan Suureen taisteluun. Bemu ei kuitenkaan luottanut häneen ja pisti myös hänet makaamaan junaradalle. Junan lähestyessä Great alkoi itkeä verta ajatellessaan, ettei voisi osallistua Suureen taisteluun. Bemu kuitenkin vakuuttui Greatin uskollisuudesta ja pelasti hänet viime hetkellä. Tämän jälkeen Bemu ymmärsi, ettei hänen ulkonäöllään ole merkitystä, Greatin puhuttua tälle järkeä ja hän liittyi yhdessä joukkojensa kanssa Ōun sotureihin.

Akakabuton kuoleman jälkeen, Bemu palaa takaisin reviirilleen. Joitakin kuukausia myöhemmin, Musashi nähdään hänen vieraanaan kun paikalle ilmaantuu susista muodostuva Alamaailman kymmenen taistelijan joukkio, joka kysyy tietoja Ginin olinpaikasta. Bemu kieltäytyy puhumasta jolloin sudet surmaavat hänet.

Ginga Densetsu Weed

Bemun henki ilmestyy muiden edesmenneiden Ōun sotureiden kanssa tukemaan Weediä tämän kaksintaistelussa Hōgenia vastaan.

Kuvia

Bemun kuvagalleria