Yang

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Yang
Yang.png
Tiedot
Sarja FANG
Kotipaikka Kiina
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Askari, sisko
Sukupuoli mies
Sukulaiset sisko

Yang oli kiinalainen Käärmeenpäät-jengiin kuuluva mies.

FANG

Yang menetti vanhempansa jo nuorena kulttuurivallankumouksen takia. Hän päätyi setänsä luokse yhdessä pienen siskonsa kanssa. Ennen kuolemaansa äiti oli antanut hänelle vain yhden juanin kolikon. Myöhemmin Yang käytti kolikkoa ratkaistaakseen, kumpi sisaruksista lähtisi Japaniin, sillä heillä ei ollut varaa kahden hengen salakuljetukseen. Heitosta tuli klaava, joten Yangin sisko lähti. Sisar kuitenkin lähetti kirjeitä ja rahaa veljelleen.

Sisko kuitenkin lakkasi myöhemmin lähettämästä kirjeitä, jolloin Yang päätti lähteä Japaniin etsimään häntä. Venematkalla miehistö pelastaa merellä ajelehtineen koirasuden, Askarin, joka kiintyy Yangiin. Kun vene saapuu maihin Hokkaidōlle, muut jengiläiset jäävät kiinni, mutta Yang ja Askari onnistuvat pakenemaan. He löytävät lopulta vuorimajalle, jonne Yangin on käsketty saapua. Toinen mökissä oleva jengiläinen yrittää kuitenkin vangita Askarin ja kertoo Yangille, että koirasudesta on luvattu suuri palkkio. Yang kuitenkin ampuu toisen miehen, hänen puhuttua halventavasti Yangin siskosta.

Mister ja yakuzat saapuvat sitten paikalle. Suuren rahapalkkion houkuttelemana Yang yrittää houkutella Askarin luokseen ja antaa sen miehille, mutta koirasusi pakeneekin ulos. Yang lähtee etsimään sitä, mutta jää kiinni yhteen Misterin asettamista ansaraudoista. Yang anelee Askaria auttamaan häntä, mutta se juoksee pois. Yangin kädestä putoaa sama vanha juanin kolikko ja se näyttää klaavaa, mikä viittaa Yangin huonoon onneen ja siihen, että mies todennäköisesti kuoli ilman apua.