Tsuna Arashi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 13. marraskuuta 2014 kello 18.45 – tehnyt Sly Cooper (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tsuna Arashi
Tsunarashianime.jpgTsuna Arashi manga.jpg
Nimi
Japaniksi 綱嵐
Ääntäminen tsuna'arashi
Merkitys köysimyrsky
Muuta
Kotipaikka Shikoku (jap. 四国)
Ulkonäkö
Rotu tosa
Sukupuoli uros
Paino 55 kg
Turkinväri punaruskea
Silmät ruskeat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ikä 8-12 vuotta
Liittouma taistelukoirat, Benizakura


Tsuna Arashi oli shikokulainen maineikas kuusinkertainen Japanin koirataisteluiden mestari. Hän oli Benizakuran kilpailija, mutta heidän suhteensa oli enemmänkin toisiaan kunnioittava kuin vihamielinen.

Kun hän 8-vuotiaana kohtasi taisteluareenalla 3-vuotiaan Benizakuran, ottelu päättyi tasapeliin ja Tsuna Arashi sai pitää mestaruutensa. Benizakura halusi uusintaottelun ja harjoitteli siihen kovasti. Benizakura ei kuitenkaan tiennyt, että Tsuna Arashi oli lopettanut taistelemisen vanhuutensa ja stressin tuoman sokeutensa takia.

Kului vuosia ja uusintaottelua ei koskaan tullut, joten Benizakura lähti itse etsimään Tsuna Arashia. Kun Benizakura löysi vanhan vastustajansa, hän huomasi miten tätä käytettiin nuorien koirien nyrkkeilysäkkinä. Benizakura raivostui. Hän hyppäsi kehään ja tappoi Tsuna Arashia repineet koirat, ja juoksi sitten pois. Hämmentynyt Tsuna Arashi tunnisti Benizakuran äänen ja hajun perusteella.

Myöhemmin, kun Benizakura on kuolemaisillaan, hän ajattelee Tsuna Arashia ja toivoo voivansa haastaa hänet uudelleen tuonpuoleisessa.

Kuvia

Tsuna Arashin kuvagalleria