Ero sivun ”Reikan ja Hiron pennut” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 57: Rivi 57:
 
*[[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
 
*[[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
 
*Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on [[Yoshihiro Takahashi]]n virhe.
 
*Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on [[Yoshihiro Takahashi]]n virhe.
*[[Ginga Densetsu Noah]]issa selviää kahden muun pennun nimet sekä sukupuolet.
+
*[[Ginga Densetsu Noah]]'ssa selviävät kahden muun pennun nimet sekä sukupuolet.
  
 
== Kuvia ==
 
== Kuvia ==

Versio 13. lokakuuta 2019 kello 21.26

Reikan ja Hiron pennut
Reikahiropennut.jpgHiropojat5.jpg
Nimi
Japaniksi 麗華とヒロの子犬たち
Ääntäminen reeka to hiro no koinutachi
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuisia (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli kolme urosta, yksi narttu
Turkinväri kaksi vaaleankellertävää, yksi tummankellertävä ja yksi punaruskea-valkoinen
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 2
Ikä 2,5 vuotta
Liittouma Reika

Reikan ja Hiron neljä pentua ovat Kin, Tama, Akahime ja Shirojirō. Yksi pennuista on narttu, loput uroksia.

Akahime on emonsa tapaan punaruskea-valkoinen ja loput kolme muistuttavat isäänsä. Tama on vaaleankeltainen punaruskeilla korvilla, Kin on tummempi keltainen (alun perin vaaleampi) ja Shirojirō on kokonaan vaaleankeltainen, samaa sävyä kuin isänsä.

Pennut ovat noin puoli vuotta Weedin ja Koyukin pentuja vanhempia, mutta heiltä puuttuu taistelukokemus täysin. He ovat myös oppineet huonoja tapoja isältään ja ovat hyvin ilkikurisia. Ginga: The Last Warsissa aikuistuneet pennut ovat selvästi rauhoittuneet, lukuun ottamatta vanhinta Kiniä, ja ovat hyvin halukkaita taistelemaan vaikka heillä ei kokemusta olekaan.

Ginga Densetsu Weed

Pennut syntyivät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen. Hiro nimesi pennuista kaksi, Kinin ja Taman.

Pennut pitivät Mossista, joka olikin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut, erityisesti Kin, oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittivät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiussivat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaiseman hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuivat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Hiron ja Reikan perhe selvisi hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsi Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautettiin.

Viimeisessä taistelussa pennut jäivät kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, vaikka he olivat Orionia useamman kuukauden vanhempia. Pennut eivät kuitenkaan olleet kokeneet taisteluita, toisin kuin Orion veljineen, ja olivat siksi häntä kokemattomampia.

Ginga: The Last Wars

Pennut ovat kasvaneet jo isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun poikiensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan heitä, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Reikan pojat sekä Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Ginga Densetsu Noah

Kin ja Tama ovat edelleen Reikan kanssa ja veljekset ovat haavojen peitossa. Kun Orion löytää Kinin, Taman ja Reikan, Reika kertoo Akahimen, Shirojirōn ja Tonovin kuolleen.

Muuta

  • Ginga Densetsu Weed -mangan osassa 37 Moss kutsui pentuja nimillä Ichibō, Nibō, Sanbō ja Yonbō, mutta nämä eivät ole pentujen oikeat nimet, vaan eräänlaiset hellittelynimet "Ykkönen", "Kakkonen", "Kolmonen" ja "Nelonen" (ichi, ni, san ja yon tarkoittavat yksi, kaksi, kolme ja neljä).
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on Yoshihiro Takahashin virhe.
  • Ginga Densetsu Noah'ssa selviävät kahden muun pennun nimet sekä sukupuolet.

Kuvia

Reikan ja Hiron pentujen kuvagalleria