Ero sivun ”Reiji Hidakan vaimo” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: {{Koira | nimi = Hidaka Reijin vaimo | nimi japaniksi = | ääntäminen = | merkitys = | kuva = 250px | sarja = Chōmon no Tabi | kotipaikka = ...)
 
p
Rivi 17: Rivi 17:
 
}}
 
}}
  
'''Hidaka Reijin vaimo''' on [[Ginga Nagareboshi Gin Shin Gaiden]]issa olevan [[Chōmon no Tabi]] -tarinan hahmo. Hän on [[Sabu]]n, [[Tommy (CNT)|Tommyn]] ja [[Hidaka Shin]]in äiti. [[Hidaka Reiji]]n lähdettyä taisteluun [[Akakabuto]]a vastaan hänen laumansa johtajaksi nousi [[Muramasa]]. Shinillä ei ollut mahdollisuuksia Muramasaa vastaan, koska hänen äitinsä oli vankina.
+
'''[[Hidaka Reiji]]n vaimo''' on [[Ginga Nagareboshi Gin Shin Gaiden]]issa olevan [[Chōmon no Tabi]] -tarinan hahmo. Hän on [[Sabu]]n, [[Tommy (CNT)|Tommyn]] ja [[Hidaka Shin]]in äiti. Hidaka Reijin lähdettyä taisteluun [[Akakabuto]]a vastaan hänen laumansa johtajaksi nousi [[Muramasa]]. Shinillä ei ollut mahdollisuuksia Muramasaa vastaan, koska hänen äitinsä oli vankina.
 
[[Gin]]in lähdettyä yksin Hidaka Reijin reviirille, hänet otetaan kiinni ja heitetään luolaan vangiksi. Luolassa on myös Hidaka Reijin vaimo, joka kertoo Ginille Muramasasta. [[Zack]] laumoineen auttaa hänet pois luolasta.
 
[[Gin]]in lähdettyä yksin Hidaka Reijin reviirille, hänet otetaan kiinni ja heitetään luolaan vangiksi. Luolassa on myös Hidaka Reijin vaimo, joka kertoo Ginille Muramasasta. [[Zack]] laumoineen auttaa hänet pois luolasta.
  

Versio 18. helmikuuta 2014 kello 02.23

Hidaka Reijin vaimo
250px
Nimi
Tiedot
Sarja Chōmon no Tabi
Ensiesiintyminen Chōmon no Tabi
Sukulaiset puoliso, Sabu, Tommy, Hidaka Shin
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Turkinväri ruskea-valkoinen

Hidaka Reijin vaimo on Ginga Nagareboshi Gin Shin Gaidenissa olevan Chōmon no Tabi -tarinan hahmo. Hän on Sabun, Tommyn ja Hidaka Shinin äiti. Hidaka Reijin lähdettyä taisteluun Akakabutoa vastaan hänen laumansa johtajaksi nousi Muramasa. Shinillä ei ollut mahdollisuuksia Muramasaa vastaan, koska hänen äitinsä oli vankina. Ginin lähdettyä yksin Hidaka Reijin reviirille, hänet otetaan kiinni ja heitetään luolaan vangiksi. Luolassa on myös Hidaka Reijin vaimo, joka kertoo Ginille Muramasasta. Zack laumoineen auttaa hänet pois luolasta.

Kuvia

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.