Ero sivun ”Miho (GDN)” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 21: Rivi 21:
  
 
==Ginga Densetsu Noah==
 
==Ginga Densetsu Noah==
[[Maru]] ja [[Sunny]] löytävät hylätyn auton, jossa vanhempi koira ja Miho lepäävät. Kun [[Kurotora]], [[Jerome]] ja [[Nyūdōunsai Sanada|Unsai]] saapuvat paikalle, Miho ja vanhempi koira pakenevat. Vanhus työntää Mihon alas rinteestä ja seuraa pian häntä otettuaan ensin yhteen Sunnyn kanssa. Hän kuitenkin murtaa jalkansa. Hän ilmoittaa ettei anna pentua kenellekkään, mutta [[Ōun soturit]] kertovat hänen erehtyneen henkilöistä, sillä he eivät ota pentuja. Vanhus pahoittelee Miholle, ettei hänellä ole riittävästi voimia ja kaatuu maahan. Hän käskee urokai viemään Mihon Ōun paratiisiin, kunnes menehtyy. Miho suree vanhuksen kuolemaa ja haudattuaan vanhuksen, Miho nukkuu Unsain selässä.
+
[[Maru]] ja [[Sunny]] löytävät hylätyn auton, jossa vanhempi koira ja Miho lepäävät. Kun [[Kurotora]], [[Jerome]] ja [[Nyūdōunsai Sanada|Unsai]] saapuvat paikalle, Miho ja vanhempi koira pakenevat. Vanhus työntää Mihon alas rinteestä ja seuraa pian häntä otettuaan ensin yhteen Sunnyn kanssa. Hän kuitenkin murtaa jalkansa. Hän ilmoittaa ettei anna pentua kenellekkään, mutta [[Ōun soturit]] kertovat hänen erehtyneen henkilöistä, sillä he eivät ota pentuja. Vanhus pahoittelee Miholle, ettei hänellä ole riittävästi voimia ja kaatuu maahan. Hän pyytää uroksia viemään Miho Ōun paratiisiin, kunnes menehtyy. Miho suree vanhuksen kuolemaa ja haudattuaan vanhuksen, Miho nukkuu Unsain selässä.
  
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]

Versio 12. kesäkuuta 2019 kello 20.37

Miho
Miho-gdn.jpg
Nimi
Japaniksi ミホ
Ääntäminen miho
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Ginga Densetsu Noah

Miho on pentu, joka kulkee vanhemman koiran mukana ja kutsuu tätä "vaariksi".

Ginga Densetsu Noah

Maru ja Sunny löytävät hylätyn auton, jossa vanhempi koira ja Miho lepäävät. Kun Kurotora, Jerome ja Unsai saapuvat paikalle, Miho ja vanhempi koira pakenevat. Vanhus työntää Mihon alas rinteestä ja seuraa pian häntä otettuaan ensin yhteen Sunnyn kanssa. Hän kuitenkin murtaa jalkansa. Hän ilmoittaa ettei anna pentua kenellekkään, mutta Ōun soturit kertovat hänen erehtyneen henkilöistä, sillä he eivät ota pentuja. Vanhus pahoittelee Miholle, ettei hänellä ole riittävästi voimia ja kaatuu maahan. Hän pyytää uroksia viemään Miho Ōun paratiisiin, kunnes menehtyy. Miho suree vanhuksen kuolemaa ja haudattuaan vanhuksen, Miho nukkuu Unsain selässä.