Ero sivun ”Kurokamakiri” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 51: Rivi 51:
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 +
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]

Nykyinen versio 11. kesäkuuta 2019 kello 15.42

Kurokamakiri
Kurokama-väri2-GDN.pngKurokamakiri8.jpg
Nimi
Japaniksi 黒カマキリ
Merkitys musta Kamakiri (kirjaimellisesti "musta rukoilijasirkka")
Muuta
Kotipaikka Bingon provinssi
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen irlanninsusikoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, emo, Akakamakiri, Kamajirō, Sirius
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Akakamakiri

Kurokamakiri, lempinimeltään Kurokama, on Kamakirin nuorin poika, Akakamakirin ja Kamajirōn pikkuveli. Hän on isoveljeään Akakamakiriä rauhallisempi.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kurokaman ollessa vielä pentu, hänen isänsä pahoinpiteli häntä, hänen veljiään sekä näiden äitiä. Kerran Kurokama yritti puolustaa äitiään, jolloin hänen isänsä pieksi hänet pahasti. Veljeksien ollessa seitsemän kuukauden ikäisiä, heidän emonsa lähti pois, ottamatta yhtäkään pojista mukaansa. Pian myös veljekset karkasivat väkivaltaiselta isältään.

Kurokama nähdään ensimmäisen kerran tarinassa ilmaantuessaan veljiensä kanssa Ōuun tulivuorenpurkauksen jälkeen. He pelastavat eksyneen Siriuksen jäätymiseltä ja ottavat tämän laumaansa. Myöhemmin Kamajirōn kuoltua ja Akakaman lähdettyä omille teilleen, Kurokama liittyy Ōun sotureihin.

Viimeisen taistelun jälkeen Kurokama ja Akakama tapaavat jälleen emonsa.

Ginga: The Last Wars

Kurokama on jäänyt asumaan Ōuun yhdessä veljensä kanssa. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät, hän kokoontuu Ginin ja muiden luokse kalliolle Musashin ja Jaguarin kanssa.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Kurokama haavoittuu, mutta ei vakavasti.

Gin pakenee metsään ja jatkaa tehtäväänsä syöttinä. Kun muut soturit menevät auttamaan piiritettyä Crossia, Sunnya ja Marua, Akakama puhuu ensin haavoittuneelle veljelleen ja liittyy sitten muiden joukkoon. Kurokama ei kykene nousemaan ylös ja näkee Hiron lähtevän yksin Ginin perään. Hiro valmistautuu kuolemaan ja pyytää Kurokamaa kertomaan pennuilleen, että hän oli loppuun asti todellinen uros.

Kurokama selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Kuvia

Kurokamakirin kuvagalleria