Kenta

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kenta
20140224 174253.jpg
Tiedot
Japaniksi 菅原 健太
Sarja Shion no Kaze
Ensiesiintyminen Shion no Kaze
Liittouma Yōsuke, isä, äiti, Shion
Sukupuoli mies
Sukulaiset isä, äiti, isoveli

Kenta on Shion no Kazen toinen päähenkilö. Hän on 8-vuotias alakoululainen ja hänellä on isoveli Yōsuke.

Hänen äitinsä sairastaa syöpää ja hän on sairaalahoidossa. Kenta on luonteeltaan hyväntahtoinen mutta herkkäitkuinen, ja joutuu usein isompien poikien, Ōnon ja Ryōn, kiusaamisen kohteeksi.

Shion no Kaze

Tarinan alussa Kenta ystävystyy kahden villikoiran kanssa. Pentua hän kutsuu äitinsä ehdotuksesta Shioniksi ja emokoiraa puolestaan Shiroksi, vaikkakin todellisuudessa koiran nimi on Kinumaru. Hän alkaa viemään säännöllisesti ruokaa niille. Kentan kiusaajat käyvät hänen kimppuunsa hänen tullessa eräänä päivänä ruokkimaan koiria. Hän jää alakynteen, mutta Shion saapuu paikalle ja hyökkää poikien kimppuun. Sekään ei meinaa pärjätä niille, mutta saapuminen pelästyttää pojat ja he juoksevat pois. Myöhemmin Kentan ja Yōsuken mennessä etsimään Shionia, he löytävät sen hätistelemästä haaskalintuja. Sen emo, Kinumaru, on kuollut tuntemattomaan sairauteen. Pojat hautaavat ruumiin.

Kentan ollessa isoveljensä kanssa heikentyneen äitinsä luona sairaalan pihalla, äitin kunto romahtaa ja hän kuolee.

Tämän jälkeen, Kentan mennessä tapaamaan Shionia, kiusaajat ilmaantuvat jälleen paikalle. He usuttavat Shingon koiran Radin Shionin kimppuun. Kenta ei pääse auttamaan ystäväänsä, koska pojat pitelevät häntä kiinni. Shion taistelee kuitenkin urheasti aikuista koiraa vastaan ja se valaa Kentaankin rohkeutta. Hän potkaisee Ōnoa haaroväliin ja sitten iskee Ryōn maahan ja antaa tälle muutaman lyönnin. Ōno yrittää vielä iskeä Kentaa kepillä takaapäin, jolloin Kentan isä ja isoveli astuvat esiin ja kiusaajat juoksevat itkien pois.

Myös Shion oli Kentan harmiksi kadonnut paikalta. Se oli lähtenyt pois eikä enää näyttäytynyt pojalle. Kenta ei ehkä enää nähnyt Shionia, mutta oppi tältä halun tulla vahvemmaksi ja rohkeammaksi. Hän ei enää jatkossa itkenyt kuten ennen eikä häntä enää kiusattu.

Tarinan lopussa hän muuttaa isänsä ja veljensä kanssa Shizuokaan.

Kentan ja Yōsuken cameo-esiintyminen nuoren Shionin kanssa.

Ginga: The Last Wars

Kenta ja Yōsuke nähdään cameo-roolissa Shionin muistelussa.

Kuvia

Kentan kuvagalleria