Ken

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 14. heinäkuuta 2014 kello 00.30 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ken
Ken.jpgVlcsnap466216pe.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen ken
Merkitys miekka
Muuta
Ääninäyttelijä Teruaki Ogawa
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (tanskandoggia ja salukia)
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea, musta maski
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpia kasvoissa
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Liittouma Ben, Cross, Minnie, George, Chibi
Ginga Densetsu Weed
Ikä ~ 14 vuotta
Liittouma Kagetora, George, Ōun soturit, Ben, Cross
Ginga Densetsu Weed: Orion

Ginga Nagareboshi Gin

Ken on Benin ja Crossin poika, joka syntyi päivää ennen Suurta taistelua Akakabutoa vastaan. Mangassa Ken syntyi hieman aikaisemmin, samaan aikaan kun Mutsun joukot liittyivät Ōun laumaan. Hänellä on kaksi sisarusta, George ja Minnie. Ken on kasvanut perheensä lisäksi Chibin kanssa. Kun Ken ja muut asuivat Kōfussa, Retsuga kidnappasi Crossin pentuineen. Heidät vietiin Reiman luo. Kun Ben lähti etsimään heitä, Reima päästi kaikki vapaaksi.

Ginga Densetsu Weed

Anime

Ken ja Kurotoran poika Kagetora liittyvät yhdessä Weedin laumaan taistellakseen P4:ää vastaan. Kun Hōgen ilmestyy, Ken ja Kagetora lähtevät takaisin Kōfuun hakemaan taustajoukkoja. He tuovat myös mukanaan Crossin ja Benin, Kurotoran, Chutoran pojat ja Kagetoran veljet Nobutoran ja Harutoran taistelemaan Hōgenia vastaan. Ken taistelee muiden mukana Hōgenia vastaan, ja jatkaa tämän jälkeen yhdessä Weedin lauman kanssa.

Manga

Mangassa Ken ja Kagetora ovat vastakkaisilla puolilla tarinan alkaessa, vaikka he kummatkin varttuivat Benin ja Crossin hoivissa. Ystävyksien teiden katkeaminen johtui siitä, että kumpikin tahtoi totella johtajien antamia määräyksiä omalla tavallaan. P4:n hyökkäys saa Kenin kuitenkin unohtamaan vanhat riidat Kagetoran kanssa. Ken on Ōun koirien rangaistusten toimeenpanoryhmän johtaja. Ken näkee kuinka urhea Weed on, ja päättää liittyä hänen joukkoihinsa. Pian Ken törmää vanhaan ystäväänsä, Kagetoraan, joka on myös liittynyt Weedin joukkoihin. Heidät lähetetään Kōfuun etsimään Ben, Cross ja Kurotora, ja pyytämään heitä liittymään Weedin joukkoihin. Kun he saapuvat heidän kanssaan, ja taistelevat Weedin rinnalla kaikkia niitä vastaan, jotka yrittävät satuttaa heidän ystäviään.

Ken muistuttaa ulkonäöltään paljon isäänsä - joku on jopa typistänyt hänen korvansakin. Kenin ja Benin voi erottaa siitä, että Kenillä on arpia oikean silmän alapuolella, eikä hänellä ole kaulapantaa niin kuin isällään.

Ken on Benin ja Crossin pentueen vanhin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Ken on myös mukana Ginga Densetsu Weed: Orionissa, jonka päähenkilönä on Weedin poika Orion.

Kuvia

Kenin kuvagalleria
Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.