Hirotan ja Mihon emo

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 13. lokakuuta 2019 kello 14.32 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hirotan ja Mihon emo
Emo-gdn.png
Nimi
Muuta
Kotipaikka Haguro-vuori
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Muut tuntomerkit ripset
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Hirota

Hän on Hirotan ja Mihon emo ja Munechikan puoliso. Hänen nimeään ei ole paljastettu.

Ginga Densetsu Noah

Hän esiintyy tarinassa ensi kerran saapuessaan joelle, jolla Hirota ystävineen on juuri kalastanut. Kyōshirō ja Sasuke näkevät hänet. Kun hän kutsuu Hirotaa, Ōun soturit ilmoittavat pennun lähteneen juuri. Kyōshirō ja Sasuke kävelevät nartun kanssa metsässä, mutta nähdessään varjostajan takanaan hän pyytää anteeksi ja pakenee paikalta.

Myöhemmin Kyōshirō, Sasuke, George, Rocket ja Kagetora törmäävät Hirotaan. Kyōshirō raivoaa Hirotalle ja Rocket joutuu pidättelemään tätä, kun Kyōshirōn ja Sasuken aiemmin tapaama narttukoira saapuu paikalle muiden koirien kanssa. George esittelee heidät Ōun sotureiksi, mutta Kyōshirō on haluton auttamaan. Kun he ovat lähteneet, narttu toteaa, etteivät he voi luottaa sinisilmäisesti keneen tahaansa. Hän sanoo, että heidän on odotettava isänsä ja Mihon paluuta, ja siihen asti heidän on kestettävä Haguron Crow'ta.

Myöhemmin hän törmää jälleen Georgeen ja muihin. Narttu paljastaa puolisonsa lähteneen ystäviensä kanssa taistelemaan Ōun sotureiden rinnalla, mutta kukaan heistä ei ole palannut. Kun kukaan Ōun sotureista ei tunnista nimiä, narttu kutsuu heitä itsekkäiksi, eikä heihin voi luottaa. Hän kertoo lähettäneensä isänsä ja tyttärensä viestinviejiksi. Tämän sanottuaan he lähtevät, mutta törmäävät Crow'hun ja tämän laumaan. Crow kysyy, mitä vanhukselle on tapahtunut, mutta kun kukaan ei vastaa, hän heittää Hirotan emon puuta päin ja uhkaa tappaa tämän. Crow lyö Hirotan tajuttomaksi valtavalla tassullaan, ja emo menettää tajuntansa.

Kuvia

Hirotan ja Mihon emon kuvagalleria