Ero sivun ”Gin” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 199: Rivi 199:
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 +
[[Luokka:Chōmon no Tabi]]
 
[[Luokka:Ōun soturit]]
 
[[Luokka:Ōun soturit]]

Versio 21. heinäkuuta 2014 kello 20.55

Tämä artikkeli käsittelee hahmoa. "Gin" voi viitata myös itse Ginga: Nagareboshi Gin -sarjaan.
Gin (Hopeanuoli)
KomeaGin.jpgGina.jpgGinga Densetsu Weed Eps 6 0008.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen gin
Merkitys hopea
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,

Akitan prefektuuri
(jap. 秋田県・東成瀬村), myöhemmin Futago-sola

Ääninäyttelijä Eiko Yamada (GNG)

Hiroki Tōchi (GDW)

Ulkonäkö
Rotu akita
Sukupuoli uros
Turkinväri hopeanharmaa brindle
Silmät siniset (manga, GDW-anime)

ruskeat (GNG-anime)

Muut tuntomerkit kolme arpea ja pallokuviot otsassa
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ikä 0-2 vuotta
Liittouma Daisuke, Gohē Takeda, Ōun soturit, Fuji, Riki, sisarukset
Ginga Densetsu Weed
Ikä 14-15 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Weed, John, Akame
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ikä 15 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Weed

Gin (Hopeanuoli), lisänimeltään Gin Tähdenlento, on Ōun armeijan toinen ylipäällikkö. Hän on Weedin, Joen ja Yukimuran isä sekä Sakuran puoliso.

Hän on Shiron ja Yamabukin lapsenlapsi, Rikin ja Fujin poika, ja hänellä on kaksi sisarusta. Hän on myös Kōshirōn, Siriuksen, Rigelin, Bellatrixin ja Orionin isoisä.

Ginga Nagareboshi Gin

Varhaiselämä

Gin syntyy talvella Ōussa, Motelli Fujiwarassa, jota Daisuken isä sekä äiti pitävät. Heti syntymästään saakka Gin saa erikoiskohtelua, koska se syntyi tiikeriraitaisena. Ensimmäisenä pentua ylistää Daisuke, joka on innoissaan raidallisesta akitanpennusta, mikä on hänen mielestään hyvän karhukoiran tuntomerkki. Daisuke keksii pennulle nimen sen hopeanvärisen turkin mukaan: Gin (銀, hopea).

Ginin syntyessä sen isä Riki on metsästämässä Akakabuto-karhua, mutta Daisuke haluaa välttämättä näyttää komeaa pentua sen isälle. Kun Daisuke saa tietää, että Gohē Takeda ja Riki ovatkin kadonneet, hän päättää lähteä etsimään heitä Gin mukanaan. Gin ehtii juuri ja juuri näkemään, kuinka sen isä taistelee punaselkäistä Akakabuto-karhua vastaan ja tippuu rotkoon pelastaessaan Giniä karhun kynsistä. Siitä hetkestä lähtien Gin vannoo ikuista kostoa isänsä murhaajalle, Akakabutolle.

Koulutus Gohēn ja Daisuken kanssa

Rikillä ja Fujilla oli kolme pentua, Gin ja kaksi muuta pentua, mutta koulutettavaksi Gohē valitsi tiikeriraitaisen Ginin, sillä hänen mielestään toiset pennut olivat kelvottomia. Gin ei aluksi pitänyt tästä kovakouraisesta miehestä ja päätti urheana pentuna purra miehen sormea. Kova läimäys takaraivoon kuitenkin opetti pennulle, kuka määräsi. Koulutus, jonka se sai, olisi ottanut koville aikuisellekin koiralle, saati sitten kuukauden vanhalle Ginille. Ensimmäiseksi sen oli opittava tarkkaavaiseksi. Gohē löi pentua halolla monia kertoja, mikäli tarkkaavaisuus herpaantui ja samalla opetti sen kestämään kipua.

Seuraavaksi pentu piti totuttaa aseen laukaisun ääneen ja karhunlihaan, mikä sai pienen koiran voimaan pahoin. Kovan nälän yllättäessä pentu kuitenkin päätti syödä lihaa ja söikin innolla. Kestävyyttä ja vedessä selviämistä harjoitettiin myös. Gohē laittoi pennun sukeltamaan ruokansa suuren sammion pohjalta, jonne hän lisäsi päivittäin sangollisen vettä. Pennun oli pakko oppia pidättämään henkeään, mikäli se aikoi selviytyä hengissä. Kova harjoittelu tuotti tulosta ja Ginistä tuli sisaruksiaan huomattavasti vahvempi ja itsenäisempi.

Gin sai itselleen haastajan Johnista, Hidetoshi Sekiguchin taitavasta metsästyskoirasta.

Gohēn jouduttua sairaalaan, Gin kouluttaa itseään Daisuken kanssa päämääränään tappaa Akakabuto. Gin ja Daisuke lähtevät karhujahtiin ja Gin taistelee ensimmäistä kertaa karhua vastaan. Daisuken avulla karhu saadaan kaadettua ja Ginille jäi taistelusta muistoksi kolme pysyvää arpea otsaansa.

Ōun soturit ja joukkojen keruu

Myöhemmin Gin saa selville, että lähistölle on saapunut villikoiralauma. Hän lähtee tutkimaan asiaa Johnin kanssa.

Kun Gin kuulee niiden johtajan ulvonnan ja näkee tämän, on hahmossa jotakin tuttua. Hänen on pakko saada selville, mikä tämä etäisen tuttu koira on ja lähtee villikoirien mukaan. Koirat eivät kuitenkaan päästä Giniä helpolla, vaan laittavat pennun hyppäämään syvän rotkon yli, mutta Gin selviää testistä ja hyväksytään laumaan. Johtajan Gin tunnistaa isäkseen Rikiksi, mutta isä ei tunnista poikaansa, koska oli menettänyt muistinsa pudottuaan rotkoon. Hän saa kuulla, että villikoirien tarkoitus on kerätä koiria kaikkialta Japanista, jotta he voisivat käydä taisteluun Akakabutoa vastaan.

Gin pitää ideasta ja haluaa liittyä laumaan. Hän jättää Daisuken Johnin vastuulle ja käy hyvästelemässä emonsa. Sitten hän lähtee joukkueen johtaja Benin ryhmän mukaan etelään.

Tiikeriveljekset ja Kasumi-vuoren Moss

Benin johdolla lauma suuntasi Yamanashiin, jossa Ben tiesi Kain kolmen veljeksen asustavan.

Ben on tuntenut veljekset niiden lapsuudesta asti ja tietää, että näiden kolmen avulla he vastaisivat sadan koiran laumaa. Kain veljekset, Akatora, Kurotora ja Chūtora, eivät kuitenkaan muista Beniä ja haastavat tämän taisteluun. Gin päätyy taistelemaan Kurotoran kanssa ja pääsee näyttämään taistelutaitonsa muillekin laumalaisille. Taistelu on hurja ja Kurotora melkein iskeekin vahvat hampaansa Giniin, mutta Gin onkin ketterämpi ja johdattelee Kurotoran järvelle. Gin tietää pärjäävänsä hyvin vedessä, joten se ampaisee Kurotoran kimppuun ja vetää tämän mukanaan järveen. Samaan aikaan, kun Gin kamppailee veden alla Kurotoran kanssa, Akatora muistaa Benin ja sen kuinka se veljekset pelasti. Muu lauma rientää äkkiä etsimään kadonneita ja ehtivät juuri parahiksi näkemään, kuinka Gin nostaa Kurotoran vedestä.

Taistelun jälkeen veljekset kertovat, että heillä on selvittämättömiä asioita Kasumi-vuoren Mossin välillä ja Benin joukot päättävät auttaa veljeksiä. Sniper, Rikin joukkojen komentaja, on kuitenkin juonitellut ja Benin lauma päätyy sotaan Mossin laumaa vastaan. Gin ja hänen ystävänsä Smith saavat juonen selville ja lähtevät estämään taistelua, mutta he löytävät Benin kiven alta ja luulevat tämän kuolleen. Gin käy raivostuneena Mossin kmppuun, mutta Ben nouseekin ylös ja hoitelee Mossin itse. Moss päättää liittyä Benin laumaan.

Igan ja Kōgan ninjakoirat

Jälleen Benin vanhojen tuttujen perässä koirat suuntavat Igaan, missä Igan ninjakoirien johtaja Akame elelee.

Koirat ovat kuitenkin tietämättömiä Kōgan ja Iga ninjakoirien välisestä sodasta ja he joutuvat pahaan välikäteen, kun Igan ninjakoirat erehtyvät luulemaan heitä Kōgan liittolaisiksi. Smith siepataan, jolloin Gin lähtee pelastamaan häntä tunnelia pitkin ja on vähällä hukkua. Sillä välin muu lauma astuu Akamen myrkkyansaan.

Gin pääsee pois vedestä tarttuessaan ohiuivaan Igan ninjakoiraan ja yrittää selittää nelikolle, ettei ole Kōgan koira, kun oikeat Kōgan ninjakoirat hyökkäävät. Gin järkyttyy siitä, miten ninjakoirat käyttävät itsemurhahyökkäyksiä vihollisen päihittämiseen, ja ajaa raivoissaan Kōgan ninjakoirat pois. Sitten Akame ilmestyy, ymmärtäen erehdyksensä ja lähtee hakemaan vastamyrkkyä Benille ja muille Kogasta. Gin lähtee hänen, Kirikazen ja Jinnain mukaan.

Kurojaki alaisineen piirittää Ginin ja muut lampeen, mutta Akame jää pidättelemään vihollisia, jotta muut pääsisivät viemään yrtit takaisin Igaan. Gin kuitenkin kääntyy takaisin ja pelastaa Akamen - ja samalla tahattomasti puhkaisee Kurojakin silmän kaatamalla hänet oman sirppinsä päälle.

Igassa koirat saavat vastamyrkkyä, mutta Ben otti niitä viimeisenä ja alkaa sokeutua. Gin kuulee Akamen ja Benin keskustelun, jossa Ben mainitsee tahtovansa Ginin seuraajakseen, koska häneltä löytyy voiman lisäksi oikeudenmukaisuutta. Koirat jatkavat Kogaan ja käyvät Kurojakin armeijan kimppuun. Gin haastaa Kurojakin ja lopulta päihittää hänet Neji Killä. Hän kuitenkin armahtaa Kurojakin, sillä tällä on pentu. Tämän jälkeen Akame alaisineen liittyvät Ōun sotureihin.

Maailman vahvin koira

Gin ja pieni joukko muita koiria suuntaavat Shikokuun liittääkseen riveihinsä taistelukoiria.

Wilson kertoo voittamattomasta Musashista ja Gin lähettää Kain veljekset suostuttelemaan koiraa heidän mukaansa. Veljekset saavat kuitenkin huomata, että tosaa ei noin vain haetakaan ja joutuvat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla takaisin heidän kimppuunsa hyökkäävät yllättäen Billin johtamat vuoristokoirat ja he kaappaavat Kurotoran ja Chūtoran mukaansa. Akatora pääsee karkuun, mutta ilman perässä seurannutta Musashia se olisi kuollut matkalle. Musashi oli kiinnostunut lauman tavoitteesta, joten hän päätti karata ja seurata veljeksiä. Gin kauhistui, kun kuuli mitä Kurotoralle ja Chūtoralle oli tapahtunut ja lähtee yksin pelastusretkelle. Gin saa huomata, että Sniper oli jälleen järjestänyt ansan ja jäi pulaan. Muut Ōun soturit ja Musashi taistelukoiratovereineen saapuivat kuitenkin auttamaan Sen jälkeen Gin haastaa Sniperin reiluun kaksintaisteluun ja voittaa tämän, vaikka kuolema olikin lähellä ja hän menetti kaulapantansa. Myös Ginin asema Benin seuraajana paljastui ja hyväksyttiin.

Musashin liityttyä Ginin laumaan se kertoo vielä häntäkin vahvemmasta koirasta, Benizakurasta. Gin haluaa ehdottomasti tavata tämän maailman vahvimman koiran ja lähtee hakemaan tätä mukaansa. Gin kehittelee strategian, jolla hän saisi tavata Benizakuran kaksin. Niinpä hän hyökkää Benizakuran kimppuun härkätaisteluareenalla ja antaa tämän lyödä itseään kaksi kertaa, jolloin Gin jää Benizakuralle yhden iskun velkaa. Sinä iltana Gin tapaa Benizakuran, ja myös Smith on hänen mukanaan. Gin sanoo, että mikäli hän kuolee taistelussa, Benizakura saa hänen paikkansa. Benizakura suostuu ja taistelu alkaa. Gin taistelee hyvin, mutta hän on vasta pentu, ja Benizakura pystyisi tappamaan hänet, muttei tee sitä. Hän on vaikuttunut Ginin rohkeudesta ja päättää liittyä hänen laumaansa-

Mutsu

Gin jakaa lauman tämän jälkeen kahtia ja lähettää Johnin Musashin, Wilsonin ja Greatin johtaman joukon Kyūshūlle.

Gin, Akame, Smith, Benizakura ja monet muut lähtevät Mutsuun, kuultuaan Crossilta, että Moss on pulassa. Ginin joukko tuleekin juuri oikeaan aikaan, sillä Mutsun neljä valtiasta aikoivat juuri hyökätä alakynnessä olevan Mossin lauman kimppuun. Mutsun kenraalit ovat onnistuneet ajamaan Mossin joukot hylätyn kraaterin pohjalle, jonne heidät aiottiin jättää kuolemaan elleivät nämä liittyisin valtiaiden joukkoihin. Ginin joukko yhdistyy Mossin ja Benin oman kanssa ja yhdessä he käyvät taisteluun valtiaiden armeijaa vastaaan. Taistelun keskeyttää kuitenkin muutama ruskeakarhu, jotka ovat tappaneet Terryn ja syövät hänen ruumistaan. Ginin lauma hyökkää karhujen kimppuun ja valtiaiden armeija seuraa perässä. Yhdessä he tappavat karhut ja taistelun lopuksi valtiaat liittoutuvat Ōun sotureiden kanssa.

Aikaa on enää vähän jäljellä ja Ben päättää, että koirat eivät lähde Hokkaidōon. Päätös oli viisas, sillä Hokkaidōn joukot olivatkin päättänyt tulla heidän luokseen. Temperamenttinen Hakurō on saapunut Hokkaidōsta ja pienen väärinkäsityksen jälkeen liittyy Ōun sotureihin. Yhdistynyt joukko suuntaa kohti Ōua.

Suuren taistelun alku

Koirat kokoontuvat takaisin Ōuun, Rikin luokse. Hän tietää Akakabutolla olevan neljä linnoitusta, joten hän jakaa 1800-päisen koiralauman neljään osaan, joissa kussakin on pistojoukkue. Gin johtaa ensimmäistä joukkuetta Smithin ja Akamen kanssa, mutta taistelun aikana Hakurō ottaa Smithin paikan tämän haavoituttua.

Ginin joukkueen tuhottavaksi määrätään linnoitus, jonka johdossa on Madara. Madara osoittautuu vaikeaksi tapettavaksi ja taistelussa sitä vastaan kuolee mm. Igan ninjakoirat Kirikaze ja Jinnai. Kirikaze kuitenkin auttoi suuresti Madaran tappamisessa, antaessaan Ginille idean viikatteesta. Koska viikatetta ei ole lähistöllä, Gin käyttää teräväkärkistä, paksua puun oksaa, jonka hän syöksee karhun suuhun. Karhu kuolee ja Gin käskee muut joukkueet koolle, jotta ne voisivat yhdessä hyökätä Mosan linnoituksen kimppuun. Mosakaan ei ole helppo vastustaja ja se jahtaa vain Giniä Akakabuton määräyksestä. Gin pakenee vuoristomajaan, josta hän löytää Benin ja vuoristokiipeilijöiden köyttä. Gin ja Ben kiertävät köyden Mosan ympärille, aikomuksenaan hukuttaa se majan takana olevaan lampeen. Mosa kuitenkin juoksee seinän läpi ja saa rakennuksen sortumaan, jolloin Gin ja Ben pääsevät ulos vasta Mossin autettua heitä.

Sillä välin Benizakura vetää Mosan lampeen, mutta jää jumiin sen pohjalle. Gin yrittää sukeltaa auttamaan Benizakuraa, mutta vanha koira lyö hänet takaisin pintaan ja hukkuu.

Suuri taistelu

Kun linnoitukset on tuhottu, Ben ja Gin johdattavat armeijan kohti Akakabuton Vuorilinnaa. Harppuunakarhu johdattaa koira-armeijan Vuorilinnalle, mistä hyvästä Akakabuto tappaa sen.

Gin käskee koirat piirittämään Vuorilinnan ja rauhoittaa muita koiria ulvonnallaan, joka muistuttaa aivan Rikin ääntä. Silloin Riki saapuu paikalle ja tappaa yhden Akakabuton vartijoista katkaisemalla tämän kaulan. Rikin saapuminen antaa koirille uutta puhtia ja ne käyvät entistä rajummin karhujen kimppuun. Vartijoiden kuoltua Riki käskee koiria hyökkäämään viimeisen jäljellä olevan karhun, Akakabuton kimppuun. Ben saa hampaansa upotettua ensimmäisenä ja muut koirat seuraavat perässä. Riki ja Gin hyökkäävät yhdessä ja onnistuvat pudottamaan Akakabuton alas Vuorilinnasta.

Akakabuto alkaa jahdata Beniä ja Gin yrittää epätoivoisesti vetää häntä turvaan. Silloin Akatora tulee väliin ja uhrautuu, sokeuttaen samalla Akakabuton ainoan näkevän silmän.

Riki ja Gin kiertävät sokean karhun taakse, jolloin Riki opettaa Ginille Zetsu Tenrō Battōga. Molemmat käyttävät tekniikkaa ja onnistuvat katkaisemaan Akakabuton ojentajalihakset, mutta sekään ei pysäytä paholaismaista karhua. Gohē saapuu Smithin johdattamana paikalle ja ampuu karhua. Karhu lyyhistyy kuolleeksi luultuna maahan, mutta yllättäen nouseekin uudelleen pystyyn ja lyö Rikiä kuolettavasti. Riki opastaa Giniä katkaisemaan Akakabuton kaulan ja se onnistuu. Ginin Battōga tappaa viimein Akakabuton ja Riki kehuu hänen hyökkäystään.

Ennen kuolemaansa hän nimittää Ginin seuraajakseen ja varoittaa Giniä koskaan enää käyttämästä Battōgaa.

Sudet

Akakabuton kuoltua osa Ōun sotureista jää Ginin luo Ōuun. Eräänä päivänä, joitakin kuukausia myöhemmin, Retsuga-niminen susi sieppaa Crossin ja tämän pennut. Gin yritti haastaa suden Battōgallaan, mutta susi kaatoi hänet maahan omallaan: Retsu Genmu-Battōgalla.

Gin lähtee sitten hakemaan Crossia ja pentuja yhdessä Akamen, Benin, Kurotoran ja Chūtoran kanssa. He päätyvät Aokigaharan metsään, jossa he kohtaavat Siriuksen koirasotureita, erityisiä Battōga-hyökkäyksiä käyttäviä susia. Gin taisteli lyhyesti Metsu-soturi Hyōmaa vastaan ja osui tähän, mutta sitten susi vetäytyi paikalta. Tämän jälkeen Gin tovereineen kohtasivat Hyakkigan ja Shūgan. Shūga käytti bambuja hyödykseen ja vangitsi koirat, mutta Gin onnistui katkaisemaan niistä yhden, mikä todisti, että hänen Battōgansa oli vahvistunut.

Shūgan voitettuaan koirat pääsevät sisälle Reiman, susien johtajan, palatsiin. Gin taistelee veden alla ja sitten luolassa Sai-soturi Suigaa vastaan. Gin menettää tajuntansa Suigan jääpuikkojen iskusta ja on vähällä hukkua, kun Suiga nostaakin hänet pinnalle. Suiga oli vaikuttunut siitä, että Gin osasi Zetsu Tenrō Battōgan, ja päättää antaa hänen jatkaa matkaa. Seuraavaksi koirat kohtaavat portinvartija Mukongan. Gin ja Akame eivät pärjää jättimäiselle sudelle, mutta lopulta Ben päihittää hänet.

Tämän jälkeen koirat pääsevät viimein Reiman puheille. Reima paljastaa, että Gin on uusi Zetsu-soturi, ja kertoo susikeisari Gaian olevan heidän yhteinen vihollisensa. Reiman ja Ginin joukot uivat Hokkaidōlle haastamaan Gaian ja tämän kahdeksan pimeyden koirasoturia. Gin taistelee toista Zetsu-soturia, Blacksnakea, vastaan ja onnistuu katkaisemaan tältä kulmahampaat. Pimeyden soturien kouluttaja, Juga, keskeyttää taistelun ja Gin lähtee jahtaamaan häntä. Juga saa kuitenkin Ginistä otteen harjallaan ja alkaa lyödä koiraa kiviin ja puihin. Gin on vähällä kuolla, jolloin Zetsu-soturi Fūga uhrautuu hänen puolestaan, uskoen taruun, jonka mukaan saman Battōgan todellisia käyttäjiä voi olla vain yksi. Fūgan kuoltua voimistunut Gin nousi ylös ja vihan vallassa tappoi Jugan.

Gin ja muut kohtaavat sitten itse Gaian. Gaia iskee koirasoturit maahan ja yrittää tappaa Ginin, jota pitää koirasotureista vaarallisimpana. Gin on aluksi pulassa, mutta löytää sitten Gaian heikkouden eli yksisilmäisyyden. Hän osuu suden päähän Battōgallaan ja Gaia on viimein lyöty. Raivon vallassa Gin hyökkää Gaian kimppuun uudelleen ja on vähällä tappaa hänet, kun Akame estää häntä. Samalla hetkellä alkaa maanjäristys ja tulivuorenpurkaus.

Gin tovereineen pakenee susien maanalaisesta valtakunnasta ja palaa kotiin Ōuun. Gin ottaa joukkoonsa Retsugan, Hyōman ja kaksi muuta selvinnyttä sutta.

Gohē Takedan hyvästely

Gin palaa syntymäkyläänsä Gohēn muratan äänen johdattamana. Hidetoshi kutsui hänet, sillä Gohē on kuolemaisillaan sairauteen.

Gin tervehtii Daisukea ja juoksee sitten ukon luo. Gohē halaa koiraansa ja kuolee. Kun ruumisauto, jossa Gohēn ruumis on, ajaa Ginin joukkojen ohitse, koirat ulvovat rivissä miehen voittoisan elämän kunniaksi.

Chōmon no Tabi

Ōun soturit lähtivät eri puolille Japania viemään surunvalittelut Suuressa taistelussa kaatuneiden omaisille. Gin kulki Chūtoran ja Smithin kanssa.

Kolmikko siirtyi Musashin ja Kōzuken provinssien rajalle, jossa heidän oli määrä tavata Johnin, Akamen ja Kurotoran ryhmä, ja tavata sitten Hidaka Reijin omaiset. Joen luona Gin ryhtyi kalastamaan Smithille, mutta haistoi sitten verta. Kolmikko löysi nuoren koiran ruumiin ja hautasi sen. He kuulivat pian huutoa ja lähtivät sitä kohti, vain löytääkseen toisen ruumiin. Gin päätti, että ennen mitään muuta he selvittäisivät hyökkääjän henkilöllisyyden ja motiivin.

Kolmikko palasi joelle ja näkivastarannalla Shinin, joka syytti heitä veljiensä murhasta. Shin poistui Kōzuken johtajan, Zackin, tullessa paikalle. Hän pyysi Ginin, Smithin ja Chūtoran vieraikseen. Kolmikko ei tahtonut vielä paljastaa oikeita nimiään ja Smith esitteli Ginin "Wasukeksi".

Gin lähti myöhemmin yksin Hidakan alueelle, jolloin sen hallitsijaksi paljastuikin tyrannimainen Muramasa, eikä Shin. Gin joutui vangiksi ja vankiluolassa Shinin emo paljasti hänelle, että Muramasa on vallananastaja. Gin haettiin sitten takaisin ulos ja Muramasa määräsi Shinin tappamaan hänet. Shin hyökkäsi, mutta lopetti, kun Gin paljasti tulevansa Ōusta ja kertoi Shinille tämän isän kuolleen. Silloin John, Akame, Kurotora ja muut tulivat paikalle, ja Muramasa päihitettiin.

Ōun koirat jatkoivat sitten surunvalittelumatkaansa.

Ginga Densetsu Weed

Ginistä on tullut Ōun legendaarinen ylipäällikkö ja koirien paratiisin rakentaja. Hän kulkee useimmiten Akamen, Johnin sekä Tesshinin kanssa. Ginillä oli myös kaksoisolento, Tokimune, joka huolehti koirien paratiisista hänen poissaollessaan.

Eräänä päivänä he löytävät kotikoiran, Sakuran, jalkaraudasta. He vapauttavat nartun ja Gin saattaa hänet omistajansa luo. Sakura kuitenkin palaa takaisin ja liittyy Ginin joukkoon. Sakura ja Gin rakastuvat ja kun Sakura tulee tiineeksi, Gin lähettää Tesshinin viemään hänet Futago-solaan, sillä Ginillä on vielä tehtäviä Ōun ulkopuolella. Ginin tietämättä Lucy-niminen narttu huijaa Sakuran pois Ōusta. Kuultuaan tästä Gin lähtee Johnin ja Akamen kanssa etsimään puolisoaan Hida-vuorilta.

Hōgen

Gin, John ja Akame törmäävät etsiessään Sasukeen, joka kertoo Sakuran menehtyneen. Hän myös kertoo Ginille tällä olevan poika, Weed, jolloin Gin päättää lähteä Ōuun etsimään tätä.

Matkalla kolmikko saa apua kotikoira Reikalta, joka tarjoaa heille ruokaa ja suojaa. Tyrannimainen Hōgen onnistuu kuitenkin löytämään heidät ja vangitsee Ginin, Johnin ja heitä auttaneen Hiron käyttämällä Reikaa panttivankina. Tätä ennen Gin oli kuitenkin ehtinyt käskeä Akamen Ōuun hakemaan apujoukkoja ja etsimään Weedin.

Gin, John, Hiro ja Reika päätyivät vangeiksi Hōgenin päämajaan. John, Hiro ja Reika yrittivät pakoa Leftyn, Tommyn ja Rossin avustuksella, mutta kaikki Hiroa ja Reikaa lukuunottamatta saivat surmansa. Gin itse jäi panttivangiksi, koska tiesi ettei Hōgen voisi tappaa häntä, ja koska pakenijoita olisi jahdattu vielä pahemmin, jos hän olisi ollut heidän joukossaan.

Vangittuna ollessaan Gin tapaa jälleen Sniperin, joka toivoo voivansa tappaa Ginin kostoksi menneisyyden tapahtumista. Pitkän vankina virumisen jälkeen Gin onnistuu pakenemaan Johnin ja Smithin henkien kannustamana. Hän raahautuu vimeisillä voimillaan tielle, josta Andō ja Tsuji löytävät hänet ja vievät eläinlääkäri Araille. Gin lepää jonkin aikaa eläinlääkärillä ja parantuu osittain, mutta päättää karata voidakseen auttaa Weediä. Hän kerää viidensadan kotikoiran armeijan, johin kuuluu mm. Mukku, ja johtaa sen Hōgenin valtaamaan Ōuun. Gin puhuu Hōgenin upseerit (Kaito, Batto ja Buruge) puolelleen ja yhdistää sitten armeijansa Akamen keräämän kanssa.

Tämän jälkeen Gin ja muut löytävät pahasti haavoittuneen Tesshinin, jolle hän antaa ensiapua yhdessä Akamen kanssa. Sitten Gin lähtee etsimään Weediä, joka on pudonnut Kotobuki-jokeen. Gin kohtaakin Sniperin, mutta ei juuri välitä tästä ja viskaa hänet lumihankeen. Gin jatkaa kuumeisesti poikansa etsimistä, mutta joutuu Hōgenin ja Sniperin piirittämäksi. Kaksikko kertoo Weedin kuolleen ja alkaa ylivoimalla piestä Giniä. Ōun armeijan lähestyessä Hōgen ottaa jalat alleen ja jää Sniperin alla murtuu, jolloin hän menettää otteensa Ginistä. Gin lähtee jahtaamaan Hōgenia muiden kanssa, mutta he eivät löydä ovelaa tanskandoggia. Silloin viestintuoja tulee kertomaan heille Hōgenin olinpaikan. Gin ja muut saapuvat paikalle ja näkevät Weedin ja Hōgenin putoavan rinnettä alas. Rocket ottaa Weedin kiinni, jonka jälkeen Weed hyökkää estelyistä huolimatta ja pudottaa Hōgenin jokeen. Ginin joukko juoksee sitten Weedin luokse ja isä ja poika näkevät viimein toisensa. Gin kertoo pojalleen päihittävänsä Hōgenin, mutta Weed haluaa näyttää tälle kykynsä ja hyökkää padolta alas Hōgenin kimppuun Zetsu Tenrō Battōgalla. Kun kumpikaan ei tule pintaan, Gin ja Akame hyppäävät veteen etsimään Weediä. He nostavat nuoren koiran pinnalle ja Weed nauttii ensi kertaa isänsä lämmöstä.

Weed tahtoo haastaa Hōgenin eikä halua kenenkään puuttuvan taisteluun. Gin ottaa Weedin tahdon vakavasti ja lupaa, ettei auta, vaikka Weed kuolisi. Hän pitää taistelua kokeena, joka määrittää, onko Weed valmis ylipäälliköksi. Weed jää alakynteen ja lähes kuolee, mutta Gin pitää kyynelehtien lupauksensa. Hän myös estää muita Ōun sotureita puuttumasta taisteluun. Weed nousee ylös ja lopulta voittaa viimeisellä Battōgalla. Silloin Gin käskee poikaansa tappamaan maassa makaavan Hōgenin. Weed ei pysty siihen, joten Gin hyökkää itse Hōgenin kimppuun. Weed tönäisee isänsä sivuun ja on valmis haastamaan hänet. Paljastuu, että Ginillä ei ollut aikomustakaan tappaa tanskandoggia, vaan kyseessä oli viimeinen koetus Weedille. Gin on ylpeä pojastaan ja nimittää hänet Ōun uudeksi ylipäälliköksi.

Armahdettu Hōgen on lähdössä, kun Shōji Sudō saapuu paikalle ja ampuu Hōgenin hengiltä kostoksi työparinsa kuolemasta.

Makakit

Ōuun koitti jälleen hetkittäinen rauha ja Gin nauttii poikansa seurasta. Weed näkee kuitenkin oudon unen ja uskoo, että hänellä voisi olla sisaruksia. Gin jää Ōuun Weedin lähtiessä etsimään sisaruksiaan.

Myöhemmin Weedin lähettämä Sasuke juoksee Ōuun ilmoittamaan, että Weed tarvitsee apua päivittääkseen tseladatyranni Shōgunin. Gin lähtee armeijan kanssa liikkeelle ja matkalla he törmäävät Saheijiin, joka kertoo Ginillä olevan kaksi muutakin pentua, Joe ja Yukimura. Gin ymmärtää tilanteen vakavuuden, ja kiirehtii taistelupaikalle. Hän ehtii juuri nähdä kuinka hänen poikansa Weed ja Yukimura tappavat Shōgunin. Ikävä kyllä Yukimura on haavoittunut niin pahasti, että kuolee välittömästi Shōgunin jälkeen.

Ōun armeija palaa takaisin Futago-solaan. Kun Weed kyselee asiasta, Gin kertoo pojalleen, miten hän oli aikoinaan tavannut Sakuran. Weed itse tapaa narttukoiran nimeltä Koyuki ja rakastuu tähän.

Venäjän sotakoirat

Izō juoksee Ōuun kertomaan viestin, jonka kuuli Hakurōn pojalta, Suzakulta: Hokkaidōon on hyökätty, ja Hakurō, Ginin vanha ystävä, on pulassa. Ginin joukot kiirehtivät Hokkaidōon auttamaan ystäviään, mutta tapaavat matkalla Ramin, joka kertoo heille Hakurōn sekä tämän saarelle jääneiden poikien kuolleen. Gin lähettää Ramin hakemaan Weedin joukot apuun.

Ginin joukot jatkavat matkaa Hokkaidōon, jossa he törmäävät Victoriin. Gin taistelee Victoria vastaan, mutta tämän täytyy luovuttaa, kun Akame saapuu kertomaan Victorin lisäjoukkojen olevan matkalla taistelupaikalle. He palaavat piilopaikkaansa, jossa he Akamen kanssa keskustelevat, siitä mitä tekisivät Victorin suhteen. Lopulta he päättävät etsiä tämän käsiinsä. Victorin joukot kuitenkin tekevät yllätyshyökkäyksen ja vangitsevat Ginin joukkoineen rotkoon. Ginin on tehtävä jotain, tai he kaikki kuolevat. Hän päättää esittää antautuvansa, mutta Victor ei tiedä, että Ginin joukot ovat jo taistelemassa tietään vapauteen rotkon toisessa päässä. Taistelussa Gin haavoittuu pahasti ja lähes kuolee, mutta herää Daisuken kutsuessa häntä. Daisuke ja Hidetoshi parantavat Ginin ja muut haavoittuneet.

Victorin ja Aramin kuoleman jälkeen Gin joukkoineen palaa Ōuun. Hän ei osallistu taisteluun hybridikarhuja vastaan, sillä Joe haluaa päihittää karhut ilman isänsä apua. Karhujen kuoltua Weed palaa Ōuun ja esittelee isälleen toisen, kuolleeksi luultun pojansa.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Gin elää Ōussa poikiensa ja lapsenlapsiensa kanssa.

Kun tulivuorenpurkaus yllättää koirat, Gin ja Akame yrittävät viedä koirat turvaan, ja lopulta päätyvät jakamaan lauman kahtia, jotta edes osalla koirista olisi paremmat selviytymismahdollisuudet. Gin haavoittuu paon aikana vakavasti. Koirat löytää Jinemon Kurohabaki-niminen mies, joka sulkee heidät miyagilaiseen kaivokseen. Myöhemmin Rigel ja Terumune Kurohabaki käyvät tapaamassa heitä ja vielä myöhemmin heidät saadaan vapautettua.

Orionin joukot saapuvat Ōuun ja yhdistyvät Ginin joukkojen kanssa, jolloin tulivuorenpurkauksessa eroonjoutuneet veljekset ovat jälleen yhdessä. Myös Weed palaa laumansa ja perheensä luo. Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Kurohabaki Masamunen armeijaa vastaan, Weed määrää Orionin kallionkielekkeelle vahtimaan lauman narttuja ja pentuja. Orion ärsyyntyy tehtävästään ja Gin puolestaan ärsyyntyy lapsenlapsensa asenteesta, ja roikottaa häntä hetken kallionreunalta.

Myöhemmin Orion yrittää seurata Masamunea joessa. Gin lähtee heidän perään auttaakseen pojanpoikaansa. Gin lyö päänsä ja Orion päätyykin pelastamaan hänet. Gin liikuttuu Orionin teosta kyyneliin asti.

Kuvia

Ginin kuvagalleria

Edeltäjä:
Riki
Ōun johtaja
Seuraaja:
Weed