Ero sivun ”Big Hunter” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 8: Rivi 8:
 
  | kotipaikka =  
 
  | kotipaikka =  
 
  | ensiesiintyminen = osa 2  
 
  | ensiesiintyminen = osa 2  
  | liittouma = [[Tachibanan perhe]], [[Tachibana Toshio]]
+
  | liittouma = [[Tachibanan perhe]]
 
  | sukulaiset =
 
  | sukulaiset =
 
  | kuolema =  
 
  | kuolema =  
Rivi 16: Rivi 16:
 
  | tuntomerkit =
 
  | tuntomerkit =
 
}}
 
}}
 +
'''Big Hunter''', lempinimeltään "Big" ja lisänimeltään "Varjoisa kuolema ylhäältä", on pahamainen taistelukoira, jonka [[herra Tachibana]] osti [[Yamato]]n vastustajaksi.
  
'''Big Hunter''' on yksi [[Shiroi Senshi Yamato]]ssa esiintyneistä taistelukoirista ja se kuuluu [[Tachibanan perhe]]elle.  
+
Se oli luonteeltaan hyvin raivoisa ja vaarallinen. Sen erikoishyökkäys on [[Kūchū Sappō]].
  
Big Hunter oli luonteeltaan raivoisa ja se tappoi kaikki jotka vain kykeni. Big Hunter ottelee myös [[Yamato]]a vastaan, mutta kesken ottelun se sekoaa täysin ja hyökkää yleisön kimppuun. [[Jambo]] kuitenkin onnistuu pelastamaan tilanteen hyökkäämällä Big Hunterin kimppuun. [[Ishigaki Kosuke]] luulee ensin, että Big Hunter kuoli, mutta kun [[Tachibana Toshio]] potkii ja hakkaa koiraa ketjulla, se ulvoo tuskasta. Koiran lopullista kohtaloa ei kuitenkaan kerrota.
+
==Shiroi Senshi Yamato==
 +
Big Hunteria koulutettiin alun perin poliisikoiraksi, mutta sen koulutus keskeytyi epävakaan käytöksen takia. Siitä tuli taistelukoira, joka tappoi ja huhun mukaan söi erään nuoren vastustajansa oteltuaan Miyagissa.
 +
 
 +
Herra Tachibana osti Big Hunterin vastustajaksi [[Ryō Fujiwara]]n Yamatolle. Kaikki perheen koirat näyttivät pelkäävän Big Hunteria, [[Bruiser]]ia lukuunottamatta. Kun [[Toshio Tachibana]] oli tuomassa [[Black Boss]]ia Big Hunterin harjoitusvastustajaksi, Big Hunter hyökkäsi varoittamatta toisen koiran kimppuun ja tappoi sen. Big Hunter tappoi toisenkin harjoitusvastustajansa repimällä siltä suolet ulos.
 +
 
 +
Big Hunter kohtasi Yamaton virallisessa ottelussa ja löylytti toista koiraa Kūchū Sappōlla, kunnes Yamato alkoi iskeä takaisin samalla tekniikalla. Big Hunter raivostui silmittömästi, kun toinen koira käytti sen omaa hyökkäystä. Se ulvoi raivosta, mikä sai sen häviämään ottelun, sillä ääntely on koirataisteluissa kiellettyä. Raivostunut Big Hunter ei tästä välittänyt ja yritti hyökätä Yamaton kimppuun uudelleen. Sekava koira hyökkäsi seuraavaksi yleisön kimppuun, mutta [[Jambo]] onnistui pelastamaan tilanteen hyökkäämällä sen kimppuun.  
 +
 
 +
[[Ishigaki Kosuke]] luuli ensin, että Big Hunter kuoli, mutta koira ulvoi tuskasta vihaisen Toshio potkiessa sitä. Koiran lopullista kohtaloa ei kerrota, mutta Toshio uhkasi laittaa sen käyttämään kuonokoppaa ja toimimaan harjoitusvastustajana loppuelämänsä.
  
 
== Turnaukset, joihin tämä koira osallistuu ==
 
== Turnaukset, joihin tämä koira osallistuu ==

Versio 12. lokakuuta 2014 kello 14.09

Big Hunter
Big hunter.jpg
Nimi
Japaniksi ビッグハンター
Ääntäminen big hantaa
Merkitys suuri metsästäjä
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Tachibanan perhe
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-ruskea

Big Hunter, lempinimeltään "Big" ja lisänimeltään "Varjoisa kuolema ylhäältä", on pahamainen taistelukoira, jonka herra Tachibana osti Yamaton vastustajaksi.

Se oli luonteeltaan hyvin raivoisa ja vaarallinen. Sen erikoishyökkäys on Kūchū Sappō.

Shiroi Senshi Yamato

Big Hunteria koulutettiin alun perin poliisikoiraksi, mutta sen koulutus keskeytyi epävakaan käytöksen takia. Siitä tuli taistelukoira, joka tappoi ja huhun mukaan söi erään nuoren vastustajansa oteltuaan Miyagissa.

Herra Tachibana osti Big Hunterin vastustajaksi Ryō Fujiwaran Yamatolle. Kaikki perheen koirat näyttivät pelkäävän Big Hunteria, Bruiseria lukuunottamatta. Kun Toshio Tachibana oli tuomassa Black Bossia Big Hunterin harjoitusvastustajaksi, Big Hunter hyökkäsi varoittamatta toisen koiran kimppuun ja tappoi sen. Big Hunter tappoi toisenkin harjoitusvastustajansa repimällä siltä suolet ulos.

Big Hunter kohtasi Yamaton virallisessa ottelussa ja löylytti toista koiraa Kūchū Sappōlla, kunnes Yamato alkoi iskeä takaisin samalla tekniikalla. Big Hunter raivostui silmittömästi, kun toinen koira käytti sen omaa hyökkäystä. Se ulvoi raivosta, mikä sai sen häviämään ottelun, sillä ääntely on koirataisteluissa kiellettyä. Raivostunut Big Hunter ei tästä välittänyt ja yritti hyökätä Yamaton kimppuun uudelleen. Sekava koira hyökkäsi seuraavaksi yleisön kimppuun, mutta Jambo onnistui pelastamaan tilanteen hyökkäämällä sen kimppuun.

Ishigaki Kosuke luuli ensin, että Big Hunter kuoli, mutta koira ulvoi tuskasta vihaisen Toshio potkiessa sitä. Koiran lopullista kohtaloa ei kerrota, mutta Toshio uhkasi laittaa sen käyttämään kuonokoppaa ja toimimaan harjoitusvastustajana loppuelämänsä.

Turnaukset, joihin tämä koira osallistuu

Kuvia

Big Hunterin kuvagalleria

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.