Ero sivun ”Battōga” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: '''Battōga''' (jap. 抜刀牙) oli susien suvun salainen taistelutekniikka. Siihen kuului kahdeksan osaa: Zetsu, Shū, [[Ran Dar...)
 
Rivi 6: Rivi 6:
  
  
Battoga-hyökkäyksillä on keskeinen rooli [[Ginga Nagareboshi Gin]]in susiosassa, mutta niistä vain Zetsu Tenrō Battōga nähdään [[Ginga Densetsu Weed]]issä ja [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]issa.
+
Battōga -hyökkäyksillä on keskeinen rooli [[Ginga Nagareboshi Gin]]in susiosassa, mutta niistä vain Zetsu Tenrō Battōga nähdään [[Ginga Densetsu Weed]]issä ja [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]issa.
  
 
[[Luokka:Erikoishyökkäykset]]
 
[[Luokka:Erikoishyökkäykset]]
 
[[Luokka:Ginga Nagareboshi Gin]]
 
[[Luokka:Ginga Nagareboshi Gin]]

Versio 3. kesäkuuta 2014 kello 18.02

Battōga (jap. 抜刀牙) oli susien suvun salainen taistelutekniikka. Siihen kuului kahdeksan osaa: Zetsu, Shū, Ran, Zan, Geki, Retsu, Metsu ja Sai. Zetsu oli tekniikoista voimakkain.

Tekniikoiden käyttäjiä kutsuttiin Siriuksen kahdeksaksi koirasoturiksi. Jokaisella tekniikalla oli oma käyttäjänsä ja niiden uskottiin periytyvän sukupolvelta toiselle. Uskomuksen mukaan jokaisella tekniikalla on yhdessä sukupolvessa vain yksi todellinen käyttäjä, alkuperäisen käyttäjän perillinen.


Battōga -hyökkäyksillä on keskeinen rooli Ginga Nagareboshi Ginin susiosassa, mutta niistä vain Zetsu Tenrō Battōga nähdään Ginga Densetsu Weedissä ja Ginga Densetsu Weed: Orionissa.