Ero sivun ”Akakamakiri” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
Rivi 15: Rivi 15:
 
  | tuntomerkit =
 
  | tuntomerkit =
 
  | ikä-gdwo =
 
  | ikä-gdwo =
  | liittouma-gdwo = [[Kurokamakiri]], [[Kamajirō]], [[Sirius]], [[Ōun soturit]]
+
  | liittouma-gdwo = [[Kurokamakiri]], [[Kamajirō]], [[Sirius]], [[Ōun soturit]], ent. [[Kamakiri]]
 
  | kuolema-gdwo =
 
  | kuolema-gdwo =
 
}}
 
}}

Versio 13. marraskuuta 2014 kello 17.56

Akakamakiri
Akakamaväri.pngAkakama.jpg
Nimi
Japaniksi 赤カマキリ
Merkitys punainen rukoilijasirkka/Kamakiri
Muuta
Kotipaikka Bingon provinssi (jap. 備後)
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen irlanninsusikoira
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea
Silmät oranssinkeltaiset
Ginga Densetsu Weed: Orion
Liittouma Kurokamakiri, Kamajirō, Sirius, Ōun soturit, ent. Kamakiri

Akakamakiri, myös vain "Akakama" tai isänsä mukaan "Kamakiri", on Kamakirin vanhin poika ja laumansa johtaja. Hän on Kurokamakirin ja Kamajirōn isoveli. Hän on veljeksistä ärein ja väkivaltaisin, ja muistuttaa heistä eniten isäänsä.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Akakamakirin ollessa vielä pentu, hänen isänsä pahoinpiteli häntä, hänen veljiään sekä näiden äitiä. Veljeksien ollessa seitsemän kuukauden ikäisiä, heidän emonsa lähti pois, ottamatta yhtäkään pojista mukaansa. Pian myös veljekset karkasivat väkivaltaiselta isältään.

Tulivuorenpurkauksen jälkeen Akakamakiri saapuu veljiensä ja laumansa kanssa Ōuun. He pelastavat eksyneen Siriuksen jäätymiseltä ja ottavat tämän laumaansa. Ärhäkkä Akakamakiri pieksee usein nuorta pentua ja toisinaan veljiäänkin.

Kurokamakirin ja Kamajirōn liityttyä Orionin joukkoihin, Akakamakiri ei hyväksy ajatusta, mutta seuraa veljiään vaivihkaa lauman jäljessä. Kamajirō alkaa voida huonosti aiemman haavoittumisensa vuoksi, ja Akakamakiri tulee esiin sen avuksi. Hän kantaa Kamajirōa selässään, mutta pian nuorempi veli kuolee. Akakamakiri raivostuu ja yrittää kostaa Kamajirōn kuoleman tappamalla Orionin, mutta Kurokama estää sitä. Akakamakiri lähtee omille teilleen raivosta itkien.

Akakamakiri kohtaa Tenkan lauman ja hypnoosin vallassa kulkee hetken sen mukana. Myöhemmin hän tapaa Gennai Ogasawaran ja häviää taistelun tätä vastaan. Akakamakiri pyytää toista koiraa tappamaan hänet, mutta Gennai ei suostu.

Myöhemmin hän tapaa emonsa uudelleen vuosien jälkeen, mutta raivostuu tälle, koska tämä menneisyydessä jätti pentunsa ja on nyt hankkinut uuden perheen.

Akakamakiri jatkaa vaeltelua yksin ja joutuu Matheuksen joukkojen pieksemäksi, kunnes paikalle tulee Weed, joka pelastaa hänet. Myöhemmin Akamakiri haastaa Masamune Kurohabakin ja yrittää iskeä tämän rotkoon, mutta putoaakin itse. Orion kuitenkin pelastaa hänet, mistä hän liikuttuu.

Akakamakiri liittyy Ōun joukkojen puolelle. Viimeisen taistelun jälkeen Akakamakiri ja Kurokamakiri tapaavat jälleen emonsa.

Kuvia

Akakamakirin kuvagalleria