Hook

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hook
SpineHook.pngHook happy.jpg
Nimi
Japaniksi フック
Ääntäminen huuk
Merkitys koukku (englannista)
Muuta
Kotipaikka Gifun prefektuuri
(jap. 岐阜県)
Ensiesiintyminen osa 1 (manga)
jakso 2 (anime)
Ääninäyttelijä Kan Tanaka
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen labradorinnoutaja
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen, tummanruskeita laikkuja
Silmät punaruskeat
Muut tuntomerkit tikattu arpi kuonon vasemmalla puolella ja vasemmassa poskessa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ikä ~ 2 vuotta
Liittouma Kuro, Weed, Sasuke, Ōun soturit, ent. Vuorten kolmikko
Ginga Densetsu Weed: Orion

Hook on Ōun soturi ja Weedin ystävä.

Ginga Densetsu Weed

Kun Hook oli vasta pieni pentu, ihmiset hylkäsivät hänet ja heittivät hänet ja hänen viisi sisarustaan laatikossa jokeen. Vain Hook ja hänen vanhempi veli Kuro selvisivät rannalle asti. Sen jälkeen he ajautuivat Blue-koiran käskyläisiksi. Vanhemmaksi vartuttuaan Kuro kyseenalaisti Bluen käskyvallan ja sai maksaa siitä hengellään: Blue tappoi Kuron Hookin silmien edessä. Pian tämän jälkeen ihmiset saivat napattua Hookin kiinni, ja hän sai itselleen uuden isännän ja pääsi näin pois Bluen luota.

Myöhemmin, aikustunut Hook päättää lähteä Weedin avuksi pelastamaan Meliä, joka on myös joutunut Bluen orjaksi. Hook toivoo siten voivansa kostaa Bluelle menneisyytensä arvet ja veljensä kuoleman. Bluen menehdyttyä Hook palaa takaisin omistajansa luo, mutta lupaa auttaa Weediä, jos hän joskus tarvitsee häntä.

Kuullessaan Weedin isän olevan Hōgenin vankina, Hook soluttautuu Hōgenin joukkoihin yhdessä Sasuken kanssa. He näkevät miten John tapetaan. Tämän jälkeen he liittyvät Weedin laumaan keräämään sotilaita taisteluun Hōgenia vastaan.

Kun Hōgen yrittää lopputaistelussa paeta paikalta, Hook määrätään vahtimaan patoa yhdessä Melin ja Burugen kanssa. Kun Hōgen heittää Melin alas vesiputoukseen, Hook hyppää perään pelastaakseen hänet, hetkeäkään epäröimättä. Tämän jälkeen Hook seuraa Weedin ja Hogenin kaksintaistelua.

Hōgenin kuoleman jälkeen Hookin rooli tarinassa on hyvin vähäinen. Hän kuitenkin osallistuu Weedin kutsusta taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Kuvia

Hookin kuvagalleria

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Selaa Gingapediaa
Käytännöt
Työkalut